ILgron11 Ei riitä, että osaa nousta hevosen selkään, on osattava myös pudota.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kirkko ja muslimit

Kohti kolmatta valtionuskontoa

Muslimeja on Suomessa ehkä 80 000. Heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Viimeistään vuonna 2050 heitä on ennusteiden mukaan reilusti yli 200 000.

Paine kohottaa islamin asemaa Suomessa kasvaa päivä päivältä. Helsingin suurmoskeijahanke on tästä oiva esimerkki. On luonnollista, että jossakin vaiheessa vaatimukset tehdä islamista valtionuskonto yltyvät koviksi.

Kuusi ihmistä on kuollut moskeijaiskussa Kanadassa

Lehtitietojen mukaan 6 ihmistä on kuollut ja kahdeksan on haavoittunut iskussa moskeijaan Quebecin kaupungissa.

Kanadan pääministeri Justin Tradeau on puhunut terrori-iskusta muslimeja kohtaan. Terrori-isku tapahtui sen jälkeen kun pääministeri Tradeau sanoi, että Kanada ottaa pakolaisia ja muslimeita. Poliisi sai kaksi tekijää kiinni. Silminnäkijät puhuvat kolmeesta tekijästä.

Kanadassa liput ovat nyt puolitangossa kunnioituksesta uhria kohtaan.

Kuuntele Aria vai sharia

Islamilainen laki on Sharia?

Jos kaivossa oleva vesi on elämä, niin tie kaivolle on elämän pituinen henkireikä. Niin pitkään kuin vesi reittiä kulkee, niin pitkään pihisee sinunkin pahainen henki.

Useasti sanotaan perheväkivallan olevan peräisin naisten tottelemattomuudesta, uskottomuudesta, kapinoinnista tai ihan vain huonosta käytöksestä. Tästä syystä suomalainen mies hakkaa vaimonsa joka kuukausi vähintään kerran.

Nykyisin toisin monet kieltävät sen tavan harhaoppisena, tapa kun ei enää vastaa modernin miehen statusta.

Arkkipiispasta karkkipiispa

Kirkko on täydessä kaaoksessa – uskovat pakenevat sankoin joukoin. Eikä ihmekään - kirkossa ei enää saa saarnata kadotuksesta eikä synnistä, vaan kaikki on suloista ja auvoista ... eli ”nannagåttaa kirkkouskoville". Mutta uskova kristikansa haluaa kuulla totuuden pelastuksesta ... eikä enää valheita. Sen todistaa viimepäivien eroamisluvut. Viimeisten tietojen mukaan jopa  yli 11 300 olisi jo eronnut  kirkosta tämän viikonlopun aikana. Eikä eroamiselle loppua näy, vaan päinvastoin: kirkosta eroamisen vauhti sen kuin kiihtyy.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä